Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

viet

24. 1. 2011 14:57
Školné

Vždyť to pořád tvrdím: školné na VŠE by mělo být hodně vysoké, na Národohospodářské fakultě zvlášť!!!;-D

0 0
možnosti
C

certik_bertik

24. 1. 2011 14:49
tak

pokud je autor zdegenerovaný, tak ať to nehází na ostatní;-D. Pokud někdo studuje na Vysoké popelářské, obor Házení lopatou tak se nedivte takovým komentářům

0 0
možnosti
A

ab1536

24. 1. 2011 14:28
s

tim brecenim nema komunismus nic spolecneho, ale na neco se to svet musi, ze:-P

0 0
možnosti
PP

Vohon

24. 1. 2011 14:11
Dovolte mi...

...předložit dvě historky.PRVNÍ: Mám přítele,dám mu jméno Novák,který založil velkoobchod.V začátku se zadlužil"do hrdel a statků",zaručil se domem zděděným po prarodičích,stotisíci,půjčenými od rodičů manželky.Je schopný,pracovitý a poctivý, úspěšný a bohatý!Dnes jeho jmění představuje desítky milionů.Bohatne dál,ale "nemlaská".Nedávno mi pověděl,že by se nikterak nebránil progresivní dani. Historka DRUHÁ: Byla tu už nedávno v diskusi: Starý učitel jde po ulici,zastaví u něj luxusní"fáro",vystoupí maxifešák:"Dobrej den,pane učitel,pomatujete si na mě?Já sem Vopršálek a učil ste mě matyku." "Ano,ano,vzpomínám.Jak se máte,co děláte?" "Vobchoduju." "Člověčě,jak?Vždyť jste vždycky propadal z matematiky!" "Pane učitel,matyka v praxi je jednoduchá - za 100korun koupim a za 400 prodám.A ty 3%,co mi zbydou ke skromnýmy životu uplně stačej." Obávám se a myslím,že právem,že v našem demokratickém tržním(nebo "trhačském")státě je mnohonásobně víc"Vopršálků"než"Nováků".Ti by nejraději daň nolovou

0 0
možnosti
M

martin5.33

24. 1. 2011 14:30
Re: Dovolte mi...

hm, tak ty vaše příklady jsou tak odtržené od reality, až to snad není hezký.

0 0
možnosti
K

Kilroy

24. 1. 2011 13:29
Rakušané nekráčeli ke světlým komunistickým zítřkům.

Rakušané se mají lépe než my.

0 0
možnosti
K

kaktusak

24. 1. 2011 18:17
Re: Rakušané nekráčeli ke světlým komunistickým zítřkům.

Rakušané se měli lépe už před první světovou válkou. Němci taky.

0 0
možnosti
J

játyon

24. 1. 2011 13:18
Pan blogér

má jistě mozolnaté ruce, napěněné koutky úst a kalné oči. Jinak by takovou zhovadilost nevyplodil. Po přečtení jdu okamžitě skočit ze skály, neboť podle pana blogera jsem nehodný dalšího žití. Je tedy fakt, že pokud ho náhodou někde po cestě ke skále potkám, tak jej praštím. Nejlépe lopatou po hlavě. ;-D

0 0
možnosti
K

Kilroy

24. 1. 2011 13:31
Co ještě čekáš od života,

nedobitý bolševiku?

0 0
možnosti
DK

Danny_Kay

24. 1. 2011 13:10
Je zajimave...

...zjistovat, kolik "uspesnych podnikatelu" je uspesnych jen na zaklade statnich zakazek (nebo krajskych nebo obecnich). V klasickem trznim prostredi by byli uplne ztraceni. Takovy clovek pak ma klidne IQ 85 a muze prohlasovat, ze je uspesny, schopny, pracovity...a i kdyz je to nouma, jeho argumenty jsou zdanlive neprustrelne jen kvuli toho, ze fakta vlastne mluvi v jeho prospech. On ty penize opravdu ma, takze se o to v agrumentaci muze oprit a pokud, clovek neco namitne, muze vzdy pouzit vetu "hele, to jsou same kdyby, na kdyby tady nehrajeme". Penize muze vydelat zlodej, mafian nebo prostitutka. Presto to nejsou lide, kterych by si spolecnost mela vazit. A ono...ti, kteri o sobe nejvice prohlasuji, jak jsou schopni a pracoviti, ve skutecnosti schopni a pracoviti vubec nejsou. Oni si radeji obleknou sako s kravatou a budou lidem vnucovat ruzne financni produtky nez by zapojili ruce nebo hlavu k dilu. Prikladem cloveka, ktereho by si spolecnost mela vazit je treba Tomio Okamura.

0 0
možnosti
DK

Danny_Kay

24. 1. 2011 13:13
Re: Je zajimave...

...je bohaty, je skromny a je opravdu pracovity. To je opravdu clovek, kteremu jeho uspech lze jen prat. Zacinal jako popelar a prodavac popcornu, nyni je z nej investor. Kolik lidi radsi bude vymyslet, jak okrast druhe a rozesilat do tisicu emailovych schranek spam misto toho,aby sli na ulici prodavat ten popcorn, aby si vydelali pocatecni kapital na dalsi investovani? U nas hodne! ;-)

0 0
možnosti
MK

taras

24. 1. 2011 12:57
Tolik nesmyslných pravicových klišé

na jedné hromadě se vidí málokdy. Co s vámi, chlapče? Nic, u vás je zřejmé rodinné zatížení, papouškování neoliberalistických příruček, špatný vliv školy a stadní mentalita studentů z lepších rodin. Prospěla by vám půlroční praxe v hypersuper na pozici pokladní a půl roku v zemědělství v pozici krmič - dojič.

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

24. 1. 2011 12:51
Bože

tolik slov o ničem. To by se snad mělo trestat.

0 0
možnosti
I

idol

24. 1. 2011 12:48
"Všichni mohou za všechno"?

Podle autora má každý občan hledat příčiny nespokojenosti s Českým státem sám u sebe a ne ve státních představitelích, protože si je buď přímo, nebo potažmo, sám volil. Myslím, že je to demagogické tvrzení, které k ničemu produktivnímu nevede a vést nemůže. Veřejní činitelé, byť občany volení, musí podléhat veřejné kritice a ne nikoliv, jak tvrdí autor. Jinak samozřejmě ale platí, že "každý je svého štěstí strůjce", což měl asi autor na mysli. Avšak kromě toho také platí, že politika a tedy občané volení a v ní činní, musí býti věcí veřejnou. Autorovo krédo, že "všichni mohou za všechno", které z jeho tvrzení vyplývá, je naopak tezí známou z časů bolševismu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4268x
Liberálně-konzervativní člověk, politik, financial advisor, eurorealista, antienvironmentalista a z povahy rodinné antikomunista.